Igraonica Net Gacko » Početna » O nama

Ubrzan razvoj tehnike i informatike doveo je do stvaranja ravnopravnog informatičkog polja po imenu računarske igre. U modernom vremenu, svjedoci smo organizovanja i pokretanja raznih igraonica, Internet kafea i klubova. Preteča igraonicama kakve danas poznajemo bili su prostori opremljeni konzolama i sličnim napravama, no pored toga što i danas postoje takve igraonice, manje-više sve su se update-ovale sa PC računarima. Takav slijed događaja bio je logičan, jednim dijelom zbog svijetskih trendova, ali većim dijelom zbog praktičnosti, veće isplativosti, bolje ponude u odnosu na potražnju... Poučeni iskustvima i upućeni koliko smo tada mogli biti...

 

Dan D

... 21.03.2003. godine otvorili smo današnju multiplayer PC Igraonicu i Internet klub Net! U početku, Net je funkcionisao samo kao multiplayer igraonica sa 6 računara, a vremenom je prerastao u multiplayer igraonicu i Internet klub. Od samog početka, koliko god smo bili u mogućnosti, pratili smo trendove, od opreme do nabavke najnovijih i atraktivnih igara, kako bi smo svojim posjetiocima i članovima pružili šaroliko zadovoljstvo igranja najnovijih i najtraženijih naslova, što (nadamo se) uspjevamo i danas. U početku, turniri u multiplayer igrama skoro da su bili svakodnevnica. Krajem 2004. i početkom 2005. godine održano je nekoliko turnira sa vrijednim nagradnim fondovima. U posljednje vrijeme, turnir-scena je rijetka pojava, ali NETeam (Net tim) neprestano radi na savremenoj organizaciji i osmišljavanju turnirskih sadržaja. Vaše mišljenje i prijedlozi bi nam mnogo značili. Posjetite nas na ovoj stranici i ostavite Vaše komentare.

 

Na red je došao Internet... ah, taj Internet! Upravo ovo je stavka za koju NETeam još uvijek nema savršeno rješenje. Početna Internet konekcija igraonice Net ostvarivala se putem modema, što će reći: obična dial-up konekcija (56K - plafon). Čim su se za to stvorili uslovi, igraonica Net je svojim korisnicima izašla u susret i obezbijedila ISDN priključak (128K).

 

Prezent

Danas igraonica Net u svojim prostorijama posjeduje 11 računara visokog kvaliteta, a pored usluga igranja pruža i druge usluge, kao što su: štampa, kopiranje, skeniranje, CD-burning (narezivanje - prim. urednika)... O našoj ponudi detaljnije se možete informisati na stranici "usluge". Kao što to obično činimo, želeći da Vam što bolje izađemo u susret, obezbjedili smo ADSL priključak (384K). Iskreno govoreći, NETeam smatra da ovo nije najpraktičnije rješenje. Sljedeći korak bi trebao da bude uvođenje jače ADSL konekcije, ali takav potez će najvjerovatnije da sačeka na smirivanje strasti i apetita onih koji nude pakete Internet usluga. Ono što imaju veći gradovi jednog dana će da stigne i kod nas.


Riječ urednika

Igraonica Net trenutno je tehnički najnaprednija igraonica u gradu. 2005. godina, po svemu sudeći, je prekretnica u svijetu igara, gdje imamo neprestano naviranje novih naslova i nastavaka starih popularnih igara koje svojom grafikom i realnošću sve viče liče na prave filmove a sve manje na obične igre. Ta realnost zahtjeva i adekvatanu hardversku podršku. Net se od ostalih lokalnih igraonica izdvaja upravo po toj jako bitnoj stavci. S ponosom navodimo činjenicu da se u gradu svi najnoviji i najbolji naslovi igara prvo "zavrte" kod nas, pa potom kod ostalih (kod kojih se ti naslovi uopšte mogu pokrenuti - prim. urednika). Takođe, sve mašine sa softverske strane su profesionalno i kvalitetno isprojektovane (ura NETeam!), a kako sve to izgleda... pa, ostaje Vam jedino da dođete i da se uvjerite. O našim dodatnim uslugama možete pročitati ovdje.

 

NETeam

NETeam je skupina ljudi koja se trudi da sve ovo bude moguće i da sve ovo ne bude prazna priča. Uvijek spremna da primi negativnu, ali i pozitivnu kritiku, uvijek dostupna na neki od kontakt načina, uvijek spremna na diskusiju i uvažavanje činjeničnih stanja, uvijek spremna na promjene i unaprijeđivanje. NETeam su:

 

Kekić SLAĐANA, aka Đađana
Vlasnik, administracija
Kontakt

 

Kekić RADE, aka Keka
Vlasnik, administracija
Kontakt

 

Ušćumlić NEMANJA, aka Ušćo.
Logistika, kum, brat
Kontakt

 

  Popović GORAN, aka Pop
Design, code
Kontakt
 
Početna | O nama | Usluge | Kancelarija | Aktuelno | Galerija | Download | Guest Book | Pretraga | Kontakt

 


Cjelokupan sadržaj stranica je u vlasništvu igraonice NET.
Zabranjena je svaka zloupotreba fotografija i dijelova sajta.


© Igraonica NET Gacko, 2004 - 2007.